Post by carajuticvi on Mar 1, 2022 7:17:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ King Of Defense: Merge TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ King Of Defense: Merge TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza viac kľúčov ▞▞▞
▞▞▞ King Of Defense: Merge TD 2022 version ▞▞▞
Dám 5 hviezdičiek, keď pridám discord server pre túto hru lol
Super
Veľký výber pódií a veží.
Na tejto hre sa mi páči všetko, je zábavné hrať. Nejako sa vyskytla chyba a prihlasovanie do aplikácie. Návrh, zvýšte trochu šance na získanie/odomknutie niektorých hrdinov, sú príliš drahí na to, aby vyhrali malé kryštály počas každej hry, ktorú hráte.
utorok 2Zc .
nie dobré
Zlé
Ahoj dev. Pls zmeňte meno niekoľkých nepriateľov, pretože sa to nepodobalo ich tvári a dajte Heroes viac zdravia, aby mohli bojovať proti veľkému nepriateľovi, to je všetko ďakujem hra sa mi páči.
Yamaha
King Of Defense: Merge TD სტრატეგია mhqd
Zábavné, ale tybolt potrebuje buff
King Of Defense: Merge TD Strategické gob
Løb, Sackboy! Løb! Arkade ezc
Skvelá hra, kým nenarazíte na veľmi ťažký paywall
Hra sa začína dobre, je veľmi zábavná, ale na lvl 14 sa zmení na PAY TO WIN... Odinštaloval som hru, nestojí to za námahu.
Garbodor
Keď som preinštaloval túto hru, stratil som všetkých svojich hrdinov a musel som všetko reštartovať, aj keď som sa znova prihlásil do svojho účtu. Poslal som im aj e-mail a nedostal som odpoveď.
Aj keď je to pekné, ak chcete zvieratká, ZAPLATÍTE SA ZA VYHRÁVANIE, hrdinov za to musíte zaplatiť, ale sú tu aj hrdinovia, ktorých si môžete kúpiť v hernej mene, dúfam, že hrdinov a zvieratká získame len pomocou hernej meny
Nemôžem použiť stickmana v turnaji, aj keď som ho odomkol.
prvých 4 alebo 5 lvl je tak strašne ľahké, že je to takmer únavné... samozrejme, že vám strčia do krku videá a obchod, až kým... BAM... 6. lvl je také ťažké, pravdepodobne si budete musieť kúpiť veci, aby ste ich porazili to... ani to neskúšam... vieme, ako to skončí. vymazané...
Ďakujem profík je pekná hra ❤️❤️
Zatiaľ naozaj zábavné! Nápady: 1) Potrebujeme ČERVENÚ runu pre Life pijavicu / upírsky efekt. Alebo nejaký spôsob, ako znovu získať život po zabíjaní davov. (Liečivá veža je príliš pomalá) 2) Predmet na rýchle vzkriesenie, aby ste mohli hrať kamikase, keď to bude potrebné. 3) ZELENÁ runa na uhýbanie by bola pekná (špeciálne pre hrdinov podobných tankom)
King Of Defense: Merge TD Strategi odx
Bolo by skvelé, keby sme mohli použiť 3 hrdinov naraz.. je to také plytvanie levelovaním, ktoré hrdinský brloh nemôže neskôr použiť výmenou za lepšieho hrdinu, rovnako ako domáce zvieratá. Takže nemá zmysel kupovať veľa hrdinov, ak ich nemôžete použiť, pretože je ťažké ich o úroveň vyššie.
Veľmi pekné
V jeho hre chýba hrdina, dokonca aj s penou domáceho maznáčika sa dá ľahko zabiť. Do hry treba pridať aspoň 2-3 hrdinov, aby obrana nebola náročná. Ak máte iba jedného hrdinu, súper môže vstúpiť, pretože tam sú 2 cesty. Najmä úroveň 18 je veľmi ťažké brániť s dračím bossom a škriatkami tiež neschopnými obrany veže. Naozaj potrebujete 3 hrdinov, aby ste sa rozdelili cez priechod. Človek to naozaj nedokáže, už som hral nejakú hru a život mojej základne sa vždy kráti.
King Of Defense: Merge TD Strateške igre ich
Má veľký potenciál byť úžasnou hrou, ale obsah dosiahne bod, kedy musíte nakupovať v hre, a keď tak urobíte, položky sa len zriedka objavia! Ak nemôžete doručiť zakúpené položky/postavy hráčom, ale stále si môžete vziať ich peniaze, neponúkajte nákupy v hotovosti vôbec. NAJHORŠÍ systém nákupu v hre, ktorý som doteraz používal. Investujte svoj čas a peniaze niekde inde.
Na úrovni 10 je grind otravný. Obtiažnosť stúpa oveľa rýchlejšie, ako sa hrdinovia a veže dokážu vylepšovať, čo v hre tlačí na nákupy predmetov alebo upgradov. To by nebolo také zlé, keby vývojári nepropagovali pokladňu na každej jednej obrazovke ako východisko z driny. Úprimne povedané, je to jedinečný nápad, že veže môžu byť vysoké dve úrovne, ale čoskoro to začne byť nezvyčajné.
Trochu buch 👎
Je to príliš ťažké!
WooYeah
Skvelé TD...naozaj by som si prial, aby som nemusel prakticky dokončiť každú jednu mapu 3-krát, len aby som sa presunul na ďalší ostrov...to je super opakujúce sa. Okrem toho by to bolo 5 hviezdičiek
Sangat sangat buruk
Opravte devil bug fire ball deal 0 dmg pre bossov
Príjemná td hra.
PRÍSTAVNÉ HRY
Skvelá obrana veže s hrdinami.
Nedá sa hrať
Po aktualizácii sa neprehrávajú žiadne videá.
Je to dobré, ale je ťažšie odomknúť novú úroveň.
P2W, úplne šialené, ako aj aktualizácia aplikácie môže viesť k veciam, ako sú nerfovaní hrdinovia, zamykanie runových slotov a ďalšie aspekty hry s jediným cieľom získať viac peňazí
Náročná, skvelá grafika, škoda, že sa rýchlo zmení na platenie za hru.
Páči sa mi vaša hra, ale zbrane nedokážu držať krok s cieľmi na vyšších úrovniach
হহ হহ
Je to solídna Tower Defense hra; keď však splníte úroveň draka, radšej buďte pripravení zhodiť nejaké peniaze. Mali by to nazvať „The Cash Dragon“. Nepáči sa mi, ako za Heroes účtujú prehnané množstvo peňazí. Jasné, nemusím si ich kupovať, ale 15 dolárov za ďalšieho hrdinu je dosť smiešne. Dodatoční hrdinovia jednoducho neponúkajú väčšiu hodnotu, ako má celá hra. Je to nezmyselná predstava.
Mením recenziu na túto hru. Bolo to skvelé a fungovalo dobre, ale teraz sa už nepripojí k službe Google Play.
Poznáte tú vec, pri ktorej hra „zadarmo“ robí prvých niekoľko úrovní absurdne jednoduchými a potom dramaticky zvyšuje náročnosť, pričom vás bombarduje výzvami „utraťte na ne skutočné peniaze“? Áno. Táto hra by bola pekným klonom Kingdom Rush so zvratom, nebyť jej stratégie speňažovania.
Dobrá hra
Pekné a návykové.. ale ťažko pokračovať bez toho, aby ste minuli $$$